Terrasvogels uit: geen pretje

Terrasvogels – HBC: 3 – 2

In de eerste minuut zet Bram vanaf links voor en de keeper laat de bal los. Helaas kan Eric niet hard genoeg uithalen om te scoren. Vanaf rechts verzendt Lance een crosspass op Bram die meteen uithaalt, maar helaas wordt zijn schot geblokkeerd. In de 20e minuut begint Niel aan een prima rush, passeert 4 man maar zijn schot wordt gehouden door de keeper.

Uit deze afgeslagen aanval weet Terrasvogels 1-0 te scoren. Gelukkig weet HBC vrij snel hierna de stand weer recht te trekken, want uit een voorzet van Bram weet Eric te scoren. HBC krijgt nog mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar helaas weten zij niet te scoren.In de laatste minuut van de eerste helft komt Terrasvogels op een 2-1 voorsprong. Een corner vanaf rechts verdwijnt direct in het doel.

Na de rust zien we een slechte wedstrijd en hoewel HBC nog op gelijke hoogte komt door alweer een doelpunt van Eric verliest het met 3-2. Bij een aanval van Terrasvogels probeert Niel de bal te veroveren. Hij krijgt een tik in zijn gezicht. De scheidsrechter laat echter doorgaan en uit deze aanval wordt de derde goal voor Terrasvogels gescoord.

Rob Roomeijer