JO9-2 geeft voetbalshow voor fans

Onze O9-2 mannen gaven zaterdag een voetbalshow voor al hun trouwe fans. Op een heerlijke strakke echte grasmat, was het 2×20 minuten genieten. De ene aanval was nog mooier dan de andere. Het werd uiteindelijk 6-0, maar er waren kansen voor het dubbele.

De moeders en oma’s werden getrakteerd op een geweldig afstandsschot van Alex en een verwoestende vrije trap van Jamie onder de lat. De vaders zagen twee beauty’s van Imre en bijna een hattrick uit een Messi-achtige solo. Voor de opa’s haalde Teun met links hard uit in de hoek.

HBC VoetbalVoor alle broers en zussen gaf Stan ondertussen een paar loepzuivere voorzetten, waarvan Mila er één fraai afrondde. Jurre was geleend van JO9-1 en redde katachtig in de korte hoek bij de enige doelpoging van Aalsmeer. Milan en Joel lieten achter helemaal niks door vandaag en gaven ondertussen prachtige passjes aan het middenveld.

Het was jammer dat we niet 2×45 minuten mogen voetballen en dat Denzel en Ralph er niet waren vandaag. Na afloop alleen maar blije gezichten, met onze super coach Jasper in het midden!

Voor iedereen is de competitie al afgelopen, maar wij spelen als opwarmertje van de finale van Ajax en Manchester op woensdag 24 mei om 17.30 uur uit tegen DIOS. Wat er ook gebeurt: de fans kunnen niet wachten op volgend seizoen.

Gustaaf Weber