Terugblik toernooien 2016/2017

Op de valreep van het officiele voetbalseizoen nog even een korte terugblik van de toernooicommissie. Dit jaar hebben wij weer een aantal mooie toernooien voor de jeugd van HBC Voetbal mogen organiseren.

Oliebollentoernooi
Om te beginnen natuurlijk het Oliebollentoernooi, traditiegetrouw na kerst en voor oud en nieuw in de sporthal van Sportplaza Groenendaal. Alle jeugdteams hebben hier een onderling gemixt zaaltoernooi kunnen spelen. De dames van de JWA hebben hier zowel spelers als publiek weer voorzien van heerlijke oliebollen.

Nieuwjaarstoernooi O12-O15
In 2016 hebben we voor het eerst een toernooi georganiseerd voor de O12-O15 teams tijdens de 2e week van de kerstvakantie, dit was goed bevallen en wilden we graag in 2017 voort zetten. Echter de geplande datum was voor veel externe teams niet handig (een vrijdag) en ook het inroepen van hulp van onze trouwe schare vrijwilligers was lastig omdat vrijdag toch voor velen een reguliere werkdag is. Helaas moesten we dit toernooi dan ook aflasten voor dit seizoen.

Paastoernooi O8-O11
Voor onze O8-O11 was er natuurlijk weer het jaarlijkse Paastoernooi op de zaterdag voor Pasen. Een grote opkomst over de gehele dag waarbij er voor elke poulewinnaar een mooie beker was en alle teams naar huis konden keren met een medaille van HBC Voetbal en natuurlijk konden de paaseitjes van de JWA niet ontbreken.

Passtoernooi O17-O19
Ook voor de O17-O19 hebben wij in navolging van het vorige seizoen weer een mooi en uitdagend toernooi georganiseerd. Naast de beker voor de poulewinnaars was hier ook een beker voor de beste Pass van het toernooi iets wat ook goed ontvangen werd door de bezoekende clubs.

(s)Top Event (combi Goede Doelen Dag en Bokkentoernooi)
Dit jaar hebben we voor het eerst een combinatie gemaakt van de Goede Doelen Dag met het jaarlijkse toernooi voor de senioren, het Bokkentoernooi. In samenwerking met Launique Events, JWA en kantinecommissie hebben we er voor gezorgd dat het een andere invulling heeft gekregen dan andere jaren. Uiteraard hebben we wel weer ons uiterste best gedaan om een mooi bedrag bij elkaar te voetballen en via de lootjes van de JWA.

Dit jaar konden we ruim €2100 overmaken naar Kinderboerderij ’t Molentje. We hebben meer de nadruk gelegd op HBC Voetbal als club voor de hele familie waarbij de inzet van marktkraampjes, foodtrucks, springkussens en een toffe band ervoor gezorgd hebben dat niet alleen de voetballers aan hun trekken kwamen, maar de hele familie een leuke dag op het terrein van HBC Voetbal kon hebben.

We hopen dat dit nieuwe initiatief ook jullie goed bevallen is.

Vrijwilligers BEDANKT!
Zonder vrijwilligers geen toernooien… Waar zouden we zijn zonder de inzet van de kantinecommissie, JWA, scheidsrechters, BHV/EHBO’ers, spreekstalmeesters, materiaalman en alle andere helpende handjes tijdens deze dagen? Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage om de HBC Voetbal-toernooien ieder keer weer tot een succes te maken.

Mocht je de toernooicommissie willen voorzien van feedback over bovengenoemde toernooien dan staan wij daar uiteraard voor open. Sterker nog, wellicht wil jij een rol vervullen in de toernooicommissie voor volgend seizoen? Laat het ons weten: toernooienjeugd@svhbc.nl dan nemen wij contact met je op en praten wij je bij over alle ins- and outs van de HBC toernooien.

Nogmaals alle spelers en vrijwilligers dank voor jullie bijdrage aan een mooi toernooiseizoen en tot na de zomer!

Annemarie Schets (toernooicommissielid tot 1-7-2017)
Anique Honingh (toernooicommissie – voorzitter tot 1-7-2017)
Inge Keys,
Martijn den Daas
Susan Schoone