mobiele Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

In het nieuwe seizoen 2017-2018 vinden er veel wijzigingen plaats bij het voetballen. Behalve enkele spelregelwijzigingen gaan de O9 en O8 teams voortaan 6 tegen 6 voetballen op een kwart voetbalveld en O7 voortaan 4 tegen 4 op een achtste voetbalveld.

Maar ook het invullen van de wedstrijdformulieren bij de Heren senioren, Dames senioren, JO19, MO17, JO17, MO15, JO15, JO14, MO13, JO13 en JO12 gaat vanaf augustus 2017 anders. Dat gaat voortaan via het mobiele Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF) via een app op uw eigen mobiele telefoon of tablet en niet meer via de PC thuis of de PC in de bestuurskamer.

Bij HBC Voetbal zijn hier al werkzaamheden voor in gang gezet, door het bereik van het WiFi-netwerk uit te breiden en ook het aantal gebruikers van WiFi bij HBC te vergroten.

Omdat het begin van het seizoen valt in het weekeinde van 2 en 3 september 2017 en het daarvoor voor velen van u nog vakantie is, hebben wij op korte termijn een avond gepland voor de uitleg van het mobiele Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF).

Bij de teams vanaf de JO11 en lager verandert er niets voor wat betreft het invullen van de uitslagen. Wedstrijdformulieren worden in deze leeftijdsgroepen niet ingevuld.

 

Namens het bestuur HBC Voetbal,

Jan Zwarter
Wedstrijdsecretaris

jan.zwarter@svhbc.nl