Digitaal seizoen

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft de KNVB twee handige apps gelanceerd om de administratie rond wedstrijden te vergemakkelijken en om simpel alle ins- en outs van je favoriete team(s) te volgen. Gewoon via je eigen smartphone…

Voetbal.nl-app

HBC VoetbalMet de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van voetbal houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Daarnaast laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op de wedstrijd. Tel daarbij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, de man-of-the-match kunt kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van onze sport.

Alle leden en fans HBC Voetbal kunnen gebruikmaken van de app. Voordat je in kan loggen, moet je je registreren. Doe dit met hetzelfde e-mailadres dat bekend is bij HBC Voetbal. Je ontvangt voortaan ook pushberichten, kan aan- en afwezigheid doorgeven en meer functies gebruiken.

We hebben allerlei nuttige en handige informatie over de app voor je klaar staan. Heb je een vraag over de app? Dan kun je het antwoord wellicht al vinden bij veelgestelde vragen. Maar zoals hierboven al aangegeven begint de app bij het inloggen en registreren.

Download de app nu gratis!


Wedstrijdzaken-app

HBC VoetbalWaar je voorheen het wedstrijdformulier via de PC of papier invulde, kun je nu gebruik maken van de app Wedstrijdzaken. Dit maakt het allemaal een stuk gemakkelijker voor alle betrokkenen.

Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier? Of ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter?

Met de app Wedstrijdzaken leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier deed, kun je nu in de app invoeren.

Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor de club. Op de website van KNVB Assist vind je een drietal handige instructievideo’s.

Wanneer en waar moet jij als clubscheidsrechter fluiten? Over het algemeen word je daar via de vereniging per mail of bijvoorbeeld per telefoon van op de hoogte gebracht. Vanaf nu word je ook via de app op de hoogte gesteld. Zodra je bent aangesteld voor een wedstrijd, ontvang je automatisch een push-bericht op je smartphone. Zo weet je altijd waar en wanneer je moet fluiten.

Het gebruik van de app betekent ook dat de fysieke plastic spelerspas wordt afgeschaft. In de app zit voor elke speler een digitale spelerspas. Geen gedoe meer met spelerspassen die nog op de club liggen, maar altijd alle passen op je mobiel in je broekzak.

De app Wedstrijdzaken is er voor alle betrokkenen bij het wedstrijdformulier rondom voetbalwedstrijden. Dit betreft dus:

  • Aanvoerders
  • Teammanagers
  • Wedstrijdsecretarissen
  • Scheidsrechters

Download de app nu gratis!