Keepertraining begint 8 september

Beste jeugdkeepers,

We zitten in de laatste week van de zomervakantie en er zijn al veel trainers bezig voor het aankomende seizoen waaronder ook jullie keepertrainers en wij hebben er weer zin in.

Het team is niet veel veranderd, het team is juist groter geworden met de komst van Tristan Hogenboom en nog enkele toppers uit de HBC-jeugdselecties.

Bij de jeugdkeepertraining zijn er wat veranderingen, maar er blijven ook veel dingen hetzelfde zoals de TIJD van de trainingen.

De eerste groep is voor de leeftijden 9, 10 en 11 jaar en is op vrijdag  van 18.30 tot 19.30 uur (kom 10 minuten eerder want dan kunnen we meteen beginnen om 18.30 uur).

De tweede groep is voor de leeftijden 12 t/m 18 jaar en is op vrijdag van 19.45 tot 20.45 ( kom 10 minuten eerder voor de warming-up). De rest van de informatie krijg je op de eerste keeperstraining en die is op vrijdag 8 september aanstaande.

Maar hier alvast wat puntjes voor het seizoen 2017/2018:

  • De eerste groep is niet bedoelt voor kids onder de 8, die kunnen lekker gaan trainen met hun eigen team op woensdagmiddag en op zaterdag in de wedstrijd lekker rouleren in het doel en op die manier ondervinden hoe het is om een keeper te zijn
  • Keepertraining is bedoeld voor de vaste keeper van een team (minimaal een halve wedstrijd per week op doel of anders in overleg). Dit is om te voorkomen dat we steeds moeten beginnen met de basis en we gebruiken dit jaar een opbouwende leermodule , dus we gaan steeds een stapje hoger
  • We gebruiken ook dit jaar weer een presentielijst, die we elke week na de training doorsturen naar de trainers
  • Afmelden voor een training uitsluitend via @: keepertraining@svhbc.nl of de jeugdkeeper What’s app-groep (06-50446345)

Geniet nog van jullie vakantie en tot snel!!

HBC jeugdkeepertrainers