Dringende oproep: vacatures!

HBC Voetbal – wij allemaal!

HBC Voetbal is een grote vereniging, die wordt geleid door een bestuur van vrijwilligers. Het bestuur wordt gesteund door diverse andere vrijwilligers, zoals kantinemedewerkers, trainers, teammanagers, wedstrijddienstmedewerkers, de toernooicommissie, Jeugd Werkgroep Activiteiten (JWA), Jeugd Weekend Commissie (JWC), scheidsrechters en nog veel meer personen die van alles doen voor de club.

Momenteel loopt het vrijwilligersbestand sterk terug, waardoor het vele werk vaak neerkomt op dezelfde personen, die daardoor steeds meer op hun schouders krijgen. Dat is bijna niet meer vol te houden, zeker niet op piekmomenten als het begin en einde van het voetbalseizoen. Daarom is HBC Voetbal met spoed op zoek naar personen die de volgende functies willen vervullen:

Door op bovengenoemde functies te klikken, kunt u zien wat deze functies inhouden. Mocht het u wat lijken, neem dan contact op met diegene die de functie heeft ondertekend.

Daarnaast is het bestuur bezig met het uitwerken van werkzaamheden die ouders van jeugdleden, maar ook huidige seniorenleden, uit kunnen voeren, teneinde HBC Voetbal draaiende te houden. Dit zal waarschijnlijk een verplichting gaan worden, net zoals bij andere verenigingen in onze omgeving. Maar als u een van bovengenoemde functies, welke zeker nog uitgebreid zullen worden, wilt gaan vervullen, wordt u geen verplichting opgelegd, omdat u al vrijwillig meewerkt aan het reilen en zeilen bij onze mooie vereniging.

Bedenk dat HBC Voetbal bestaat voor en door de leden en volledig draait op vrijwilligers. Vele handen maken licht werk en al kunt u maar een paar uurtjes helpen, iedereen is u dankbaar.

HBC Voetbal: Dat zijn we met z’n allen!

Bestuur HBC Voetbal