Foto’s website

Op de website van HBC Voetbal publiceren we wekelijks meerdere foto-collecties in de volgende categorieën: competitie, feest, team, toernooi en beker. De foto-pagina is vanaf de bovenbalk op de site altijd direct te bereiken. Op deze pagina’s kunt u bladeren door alle foto’s, die per onderwerp zijn gegroepeerd.

HBC Voetbal

Deze foto’s (en soms meer) staan ook allemaal op de Flickr-pagina van HBC Voetbal. Deze fotodienst van Yahoo levert (nagenoeg) onbeperkte ruimte, vandaar dat de foto’s hier ook allemaal zijn te vinden in hoge resolutie. Bijkomend voordeel is dat de foto’s van Flickr zijn te downloaden.

HBC Voetbal

Ook de Flickr-pagina van HBC Voetbal is altijd te bereiken via de bovenbalk. Klik hiervoor op het icoon van de fotodienst.

HBC Voetbal

 

Op zaterdag maakt Chris Konings wedstrijd- en teamfoto’s van thuisspelende teams. Maar ook uw foto’s plaatsen we graag op de website. Stuur ze in hoge resolutie (via wetransfer of vergelijkbare dienst) naar webmaster@svhbc.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken voor andere vragen en/of opmerkingen over het fotobeleid van HBC Voetbal.