Inschrijven Oliebollentoernooi

Zaterdag 30 december aanstaande is het weer zover! Het jaarlijkse Oliebollentoernooi in de sporthal van Sportplaza in Heemstede. Hét toernooi van HBC Voetbal waarbij alle teams in andere samenstelling in hun eigen categorie zullen spelen. Na twee “vette” kerstdagen met veel eten en drinken even lekker een potje voetballen.

Aan de hand van de aanmeldingen zullen wij een teamindeling maken welke jullie op de dag zelf van de wedstrijdleiding zullen horen. Je speelt dus niet in je eigen team maar we mixen alle spelers per categorie door elkaar. Voor de meisjes/dames maken we, zoals elk jaar, een uitzondering. Zij mogen bij elkaar in één of twee teams, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en zullen het opnemen tegen de jongensteams uit dezelfde categorie. Uiteraard zullen wij jullie voor die tijd op de hoogte brengen hoe laat we jullie verwachten in de sporthal.

De definitieve tijden hebben we nu nog niet voorhanden, maar we zullen vanaf 09.30/09.00 uur beginnen met de O8 teams en sluiten de dag af met de O19-teams. Dit zal waarschijnlijk tot ongeveer 20.00 uur duren. ln de tussenliggende tijden zullen alle categorieën aan bod komen.

Geef je vóór 15 november op bij je teammanager en wij zullen zorgen voor een mooi speelschema uiteraard weer voorzien van een goede oliebol door de dames van JWA. Let op: niet inschrijven, betekent niet spelen!

Tevens zijn wij op zoek naar “helpende handjes”. Denk hierbij aan teambegeleiders (dit vooral voor de jongere teams), scheidsrechters en mensen die willen helpen met het klaarzetten van limonade en dergelijke. Zonder extra hulp is het voor ons erg moeilijk een succesvol toernooi te organiseren, dus schroom niet en geef je op bij Inge Keys (inge.keys@hotmail.com). Natuurlijk hoef je niet de hele dag aanwezig te zijn, maar kan je worden ingedeeld per dagdeel.

Namens de toernooicommissie HBC Voetbal,

Susan Schoone, Sasja Prins, Martijn den Daas en Inge Keys
toernooienjeugd@svhbc.nl