Wedstrijdverslag JO10-1: dit team is on fire!

De herfstvakantie was boordevol voetbal voor onze JO10-1. De eerste zaterdag voor de beker uit tegen DSOV (3-8), maandag training, woensdag een toernooi op AZ, donderdag de bekerkraker tegen HFC (4-4) en zaterdag kwam DIOS (10-1) al weer op bezoek voor de competitie. De combinatie voetbal zonder school bleek de jongens erg te liggen, want ze speelden geweldig.

Het werd een waar doelpunten festijn 22 voor, 8 tegen. Elke wedstrijd waren er weer nieuwe uitblinkers die opstonden, het plezier en de energie spatte ervan af.

Donderdagavond tegen HFC JO-2 stegen de zeven beschikbare spelers helemaal boven zichzelf uit. Jari was ziek, maar speelde toch om het team niet in de steek te laten, Tanny’s cocktail van EPO en paracetamol deed wonderen. Zonder wissels nam HBC brutaal de leiding, maar de technische voetballers van HFC knokten zich telkens terug.

Na een echt bekergevecht werd het uiteindelijk 4-4. Twee dagen later ging O10 helemaal los tegen DIOS. Met 10-1 kwam er een einde aan een geweldige voetbalweek. Moe? Vergeet het maar, zondagochtend bij de Heemstedeloop stond gewoon het halve team weer aan de start!

Ook mét school en zonder doping gaat HBC de komende weken knallen: JO10-1 is on fire!

Gustaaf Weber