Wedstrijdverslag Zaterdag Heren G1: Een goede buur…

HBC Zaterdag Heren G1 – HFC G1: 4 -1

De eerste wedstrijd ooit van het – toen nog – jonge team was ook tegen HFC. Zij waren ook net begonnen met een G-team en we vonden elkaar om een keer een echte (oefen)wedstrijd te spelen. Het was in 2005. In die 12 jaar daarna zijn we elkaar nog vaak tegen gekomen. Ook vandaag komen de buren op bezoek.

De wedstrijd is net bezig of HFC scoorde met een kopbal bijna 0-1. Op tijd wakker geschud scoorde Martijn met een hard schot waarna Davy het tweede doelpunt op zijn naam kreeg. Thomas scoorde voor de rust nog twee keer zodat we met 4-0 de rust ingaan.

We beginnen daarna goed aan de tweede helft maar komen helaas niet tot scoren, al waren de kansen waren er best. Het was een boeiende wedstrijd en het ging over en weer wat ook heel veel kracht kostte. De jongens raakten ook vermoeid en werden regelmatig gewisseld. HFC scoorde nu wel en we werden zowaar eventjes terug gedrongen. Het team hield echter goed stand en de eind uitslag was daarom ook terecht 4 -1 voor HBC.

Na 4 wedstrijden 12 punten, met 27 doelpunten voor en 2 tegen, daar tekent elke coach voor. Het publiek en de coach genoten van de wedstrijd. Nu even een weekje vrij en dan op naar de volgende buur in Bloemendaal.

George Lucardie