Wedstrijdverslag Zondag Heren 1: Ai!

DSS 1 – HBC Zondag Heren 1: 2-1

Aan de ongeslagen status is een eind gekomen en HBC speelde de slechtste wedstrijd tot nu toe. DSS was veel feller en bij HBC kwamen teveel passes verkeerd aan.

Binnen 12 minuten kon DSS al een 2-0 voorsprong nemen,want in beide gevallen stond onze verdediging te schutteren. HBC kreeg voor de rust nog kans om de stand wat aantrekkelijker te maken.

Jesse werd na een goede actie van Robin alleen voor de keeper gezet, maar helaas schoot hij naast. Uit corners kopten Steve en Niel helaas naast. Zo bleef het tot de rust 2-0.

Na de rust kreeg DSS twee grote kansen om de voorsprong te vergroten, maar gelukkig gebeurde dat niet en had HBC nog hoop op een beter resultaat.

Maar DSS gaf door een goede inzet weinig kansen weg en bij HBC kwamen de meeste passes niet goed aan. Alleen Niel wist Robin in scoringspositie te brengen en hij benutte deze kans waardoor er toch weer een beetje hoop ontstond.

Helaas is dit niet gelukt en liep HBC tegen zijn eerste verlies aan. Ik hoop dat er volgende week thuis tegen Terrasvogels beter gespeeld wordt en de punten thuis gehouden kunnen worden.

Succes!

Rob Roomeijer