HBC Voetbal schenkt kastanje aan kinderboerderij

De dieren van de hertenbaan van kinderboerderij ’t Molentje hebben sinds vrijdag 27 oktober een extra schaduwplek voor zomerse warme dagen. Op 20 mei van dit jaar hebben HBC Voetbal en Launique Events gezamenlijk een evenement gehouden met de kinderboerderij als goede doel. Tijdens het evenement is er een bedrag van 2.100 euro opgehaald voor een mooie, grote boom: een tamme kastanje, een boomsoort die bestand is tegen de kastanjeziekte.

Nick Stokman van Launique Events: “Vorig jaar kwam het idee om twee toernooien/events samen te brengen op één dag bij HBC Voetbal. Zo is het (s)Top Event ontstaan, een voetbaltoernooi voor senioren (voorheen Bokkentoernooi) en als afsluiting van het seizoen wedstrijden van jeugdteams tegen hun oudersHBC Voetbal(voorheen een onderdeel van Goede Doelendag).

Door middel van een loterij en vrijwillige bijdragen, werd er geld ingezameld voor het goede doel. Gezien het feit dat iedereen die afkomstig is uit Heemstede, is opgegroeid met bezoekjes aan de kinderboerderij, leek het ons een mooi gebaar vanuit HBC Voetbal om kinderboerderij ’t Molentje als goed doel te kiezen. Om hen een mooi bedrag te kunnen overhandigen voor onderhoud/nieuwe onderkomens/beplanting. Omdat een merendeel van HBC hier dus een affiniteit mee heeft.”

(Bron: Heemsteedse Courant – Foto: Ellen Toledo)

Lees verder…