Wedstrijdverslag Zondag Vrouwen 1: Een plaatje!

HBC VoetbalHBC Zondag Vrouwen 1 – DSOV Vrouwen 2: 3-1

Zondagmiddag, de wedstrijdvoorbereiding verliep iets anders dan wij gewend waren. In de kleedkamer aangekomen hingen er naambordjes op de muren, daaronder een pakket met trainingskleding en trainingspak. Iedereen keek haar ogen uit!

Alles werd aangetrokken, nagekeken in de spiegel en bij de meeste dames goedgekeurd. Ook onze geblesseerde speelsters waren van de partij en mochten ook zo’n pakket in ontvangst nemen. Nadat iedereen klaar was zijn we het veld op gegaan voor een teamfoto.

Als je het veld op keek zag je een grote selectie in dezelfde kleding, waarbij wij voor de tegenstander al met 1-0 voor kwamen. Na de foto werd er begonnen aan de warming-up.

Na een korte bespreking en kledingwissel zijn we begonnen aan de wedstrijd. DSOV begon aanvallend, wat niet de bedoeling was. Wij zouden namelijk op de helft van de tegenstander gaan voetballen. Gelukkig bleef de schade beperkt door uitstekend keeperswerk van Margreet!

Terwijl er aan de zijkant het een en ander gecoacht werd, kwamen we meer in ons spel en gingen we aanvallender voetballen. We kwamen daarbij op een 1-0 voorsprong door een prachtig doelpunt van Marlieke.

Tijdens het laatste kwartier van de eerste helft mocht ik zelf mijn debuut maken dit seizoen. In dat kwartier werd er de 2-0 door Esmaine gemaakt en gingen we tevreden de kleedkamer in. Tijdens de tweede helft waren we de wisselspeelsters en supporters even kwijt, omdat Kim langs kwam met kleine Ties. Onze kleine mascotte!

We scoorden ondertussen de 3-0 via Roxy en wisten dat we dit niet meer weg zouden geven! Vlak voor het einde wist DSOV nog te scoren. Met een tevreden gevoel gingen we richting de douches. We hebben heerlijk voetbal laten zien!

Goede combinaties en heel aanvallend. Dit moeten we vast houden!

Wij willen HBC Voetbal en Sport2000 onwijs bedanken voor het sponsoren van de pakken. Ik denk dat als er een award zou bestaan voor best geklede team zou bestaan, dan zouden wij die zeker winnen!