Kampioenswedstrijd HBC JO17-2

HBC JO17-2 – Argon JO17-2: 4-0

Op ons prachtige hoofdveld streden onze voetballers op zaterdag 16 december voor het kampioenschap. Vorige week dacht medekoploper Zandvoort thuis in een rechtstreeks duel met HBC het kampioenschap binnen te kunnen halen en stonden de champagneflessen al koud, maar ons team speelde daar een prima wedstrijd en won meer dan terecht met 2-1.

Dat de scheidsrechter een slecht verliezer was en bijna een kwartier blessuretijd bijtrok, was bijna lachwekkend, maar HBC liet zich niet van de wijs brengen, bleef hard werken en nam de 3 punten weer mee naar Heemstede.

Vandaag dus een belangrijke wedstrijd voor HBC. Het team kwam onder leiding van een uitstekend fluitende scheidsrechter gretig uit de startblokken, voetbalde makkelijk en kwam halverwege de 1e helft terecht op voorsprong. Het publiek genoot van een keeper die al het hele seizoen in bloedvorm is, mooie combinaties, opkomende backs, hardwerkende middenvelders en spitsen die overal waren te vinden. Dat in de 1e helft ook nog de 2-0 werd gemaakt, was dan ook meer dan verdiend.

De coaches van dit sterrenensemble zagen dat het goed was, hun wissels pakten voortdurend goed uit en in de 2e helft werd het dan ook een galavoorstelling. De ene na de andere vloeiende combinatie werd op de mat gelegd, de ballen werden strak ingespeeld en er was maar één team dat voetbalde.

Het publiek genoot met volle teugen van dit mooie spel en trakteerde het team op een groot applaus na deze 4-0 overwinning. De champagneflessen werden geopend en fakkels ontstoken…

Wat is het dit team en de trainers/coaches gegund!

Een enthousiaste en trotse ouder

HBC Voetbal