Wedstrijdverslag Zaterdag Heren G1: De winterkoninkjes

HBC Zaterdag Heren G1 – Bloemendaal G1: 9-2

Het is stevig krabben voor de auto gestart kan worden om naar de wedstrijd te gaan. De winter heeft duidelijk zijn intrede gedaan. Gelukkig is er kunstgras, dus kan er wel gewoon gespeeld worden. Fijn, want het is de laatste wedstrijd en de kroon kan op het werk gezet worden. Daar dan wel de volle winst voor nodig.

Dat het koud is kan je, bij sommige, zien aan lange broeken en zelfs handschoenen. Bij Bloemendaal, de tegenstander van vandaag, doet de ijsmuts zijn intrede. Scheids LEO laat met zijn heldere en vibrerende scherpe gefluit de wedstrijd aanvangen. ARJEN heeft de opdracht goed begrepen en doet er niet lang over om de score te openen. Een groot deel van de spanning is er af. HBC is duidelijk de baas in het veld. De productie blijft daar een beetje bij achter, want het is slechts 3-0 bij de rust.

In de tweede helft schroeft ARJEN zijn indrukwekkende lijst nog wat meer op met nog 3 doelpunten. Bloemendaal is zo aardig alvast een voorschot te geven op pakjesavond. JEROEN pakt de kadootjes 2 keer met plezier uit. Omdat MARTIJN ook weer op stoom was zijn de negen doelpunten verklaard.

SEBASTIAAN, DENZEL, LIBAN, MAARTEN, THOMAS, JEROEN, MARTIJN, DAVY, GERT-JAN, ARJEN en nieuwkomer JOHAN hebben er samen voor gezorgd dat HBC G1 WINTERKAMPIOEN is geworden.

We kijken uit naar de zomer…

Leo Holdorp