Jasper Ketting haalt De Bruijn en Van Leeuwen

HBC Voetbal | Voetbal in HaarlemHBC heeft de eerste twee versterkingen voor volgend seizoen aan zich weten te binden. Jasper Ketting, de nieuwe hoofdtrainer van de Heemstedenaren, heeft het ja-woord gekregen van middenvelder Jeroen de Bruijn en verdediger Robin van Leeuwen. Ketting wil elke linie versterken.

De 22-jarige Jeroen de Bruijn komt over van het tweede elftal van Koninklijke HFC. De aanvallende middenvelder maakte drie jaar geleden zijn debuut in het eerste elftal van de Koninklijke, maar is daarna geen vaste waarde geworden.

Tegenwoordig speelt hij wekelijks met Jong HFC in de reserve hoofdklasse. De Bruijn speelde vroeger ook al in de jeugd van HBC.

Ook Robin van Leeuwen komt HBC versterken. Van Leeuwen komt over van eersteklasser Hoofddorp en is een centrale verdediger. “We willen heel gericht in elke linie een versterking halen,” aldus Jasper Ketting. “Het liefst spelers met een binding met HBC. Ik verwacht dat er 3 of 4 spelers bij zullen komen. De selectie wordt verder aangevuld met spelers vanuit de jeugd.”

Bron: Voetbal in Haarlem