Rinus, de online assistent-trainer

KNVB Assist is uitgebreid met een nieuw platform speciaal voor trainers. Een belangrijk onderdeel binnen dat platform is Rinus: de online-assistent trainer.

Gratis toegang
Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema’s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma’s van meerdere weken.

De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze (met twee- en driedimensionale visualisaties) aangeboden.

Bereikbaarheid
Rinus is bereikbaar via de desktop, tablet en smartphone. Zo is de ideale trainingsvorm altijd binnen handbereik. Dankzij Rinus kunnen clubs voortaan zelf hun trainers, coördinatoren en andere vrijwilligers actief op weg helpen bij het opzetten van trainingen. Maar ook trainers en coördinatoren zelf kunnen rechtstreeks aan de slag met de kennis die er te vinden is.

Download deze infographic

  • Met meerweekse programma’s gelijk aan de slag

  • Zelf trainingen maken, inplannen en afvinken

  • Grootste aanbod voetbaltrainingen en meer…