9 juni: (s)Top Event

Ook dit jaar sluiten wij het voetbalseizoen af met het (s)Top Event! Dus voor de jeugd het traditionele Ouder-kind toernooi en voor de senioren het Bokkentoernooi op één dag. De hele dag is er verder op het sportpark van alles te doen voor jong en oud en ieder familielid dat wil komen kijken én meedoen.

Ouder-kind toernooi
Voor de jeugd blijft de opzet van de wedstrijden hetzelfde. Dus… Tegen wie ga jij voetballen? Tegen je ouders, je grote broer of zus? Je vriend of vriendinnetje? Of toch opa of oma? Op deze dag is winnen of verliezen (voor één keer) niet zo belangrijk. Het draait allemaal om een gezellige dag aan het eind van het voetbalseizoen. En je ouders zijn natuurlijk al in training…

Verder worden alle HBC-kampioenenteams gehuldigd, is er een verkoop van tweedehands voetbalkleding, een sponsormarkt, diverse demo’s en clinics van HBC Tennis, HBC Gymnastiek en HBC Badminton. Er is een aparte kidsarea met een spellencircuit en een DJ.

Vanaf 17.00 uur sluiten we de dag af met een lekkere BBQ (€12,50 volwassenen en €7,50 t/m 15 jaar), waarbij ook een gedeelte naar Fonds Hartewensen gaat.

Fonds Hartewensen
HBC VoetbalAlle opbrengsten van het (s)Top Event gaan naar het goede doel, En dat is voor dit jaar het Fonds Hartewensen. Help jij mee dromen te laten uitkomen? Een aangepaste fiets. Speeltoestellen in de tuin. Een snoezelkamer. Veel leuke én nuttige dingen kunnen niet betaald worden uit reguliere vergoedingen van de overheid, zoals AWBZ of WMO. Daarom is er Fonds Hartewensen, speciaal voor cliënten van de Hartekamp Groep. Om het leven van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking mooier en kleurrijker te maken. Van het bedrag dat HBC Voetbal zal ophalen, kunnen bewoners van de Hartekamp een jaar lang een draaiorgel draaien (een grote wens van velen). www.fondshartewensen.nl

Vanaf nu kan je alvast geld gaan inzamelen door je bijvoorbeeld te laten sponsoren voor elk doelpunt, lege flessen op te halen en in te leveren, bij de buren langsgaan voor een karweitje of aan opa en oma vertellen waarom het zo belangrijk is dat HBC Voetbal geld inzamelt voor Fonds Hartewensen. Het team dat het meeste geld ophaalt en doneert, krijgt een eervolle vermelding op Facebook en de website. Maar ook bonnen voor een gratis ijsje voor het hele team!

HBC Voetbal