Nigel Goes keert terug naar HBC!

De derde versterking voor onze zondagselectie is binnen en heeft zijn ja-woord gegeven aan de nieuwe hoofdtrainer Jasper Ketting.

HBC VoetbalKetting: “Nigel Goes was één van de spelers die boven aan ons lijstje stond om te benaderen om komend seizoen de clubkleuren van HBC Voetbal te vertegenwoordigen. Nigel is een multi-functionele, zeer ervaren speler, die op meerdere posities uit te voeten kan.”

“Na een goed gesprek blijkt dat Nigel zich goed kan vinden in de ambitieuze doelstellingen van HBC. Zijn komst maakt mij zeer content,” meent Jasper Ketting. “De selectie voor aankomend seizoen begint gestalte te krijgen.”

Nigel begon met voetballen in de jeugd van HBC en speelde samen met onder meer Bram Verhage, de huidige keeper van het vlaggenschip. Nigel was erg talentvol en maakte vervolgens de stap naar de jeugdopleiding van HFC Haarlem.

Daarna verkaste hij naar sv Hoofdorp waar hij een aantal jaren deel uitmaakte van de A-selectie. Dit seizoen stapte hij over naar DSOV in Vijfhuizen, uitkomende in de 2e klasse. Nigel zocht voor aankomend seizoen een club, die goed bij hem past en heeft deze dus ook gevonden.

Nigel, namens HBC Voetbal heten wij je meer dan welkom.

Piet Soomer