Schrijf je in voor de AZ Selectiedag

Tijdens de AZ Selectiedag krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen. De selectiedag wordt bij HBC Voetbal georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers in de leeftijdscategorieën O8 tot en met O14 (geboren tussen 2004 en 2010) op woensdag 16 mei 2018.

Inschrijven
Je kunt je via deze link aanmelden voor de AZ Selectiedag. Een ticket bestellen doe je door in te loggen met jouw eigen account, dat is gekoppeld aan je e-mailadres. Per e-mailadres kan maximaal één account worden aangemaakt en per account kan weer maximaal één ticket worden besteld. Ieder kind moet dus zijn eigen account hebben. Heb jij nog geen account? Geen zorgen, die maak je eenvoudig aan in het inschrijfproces.

HBC VoetbalDeelnemers dienen tussen de 7 en 14 jaar oud te zijn op het moment van inschrijven. We raden je aan om je in te schrijven op een locatie bij jou in de buurt en voor het tijdsvak waarin jouw leeftijdscategorie in actie komt. Groep 1 (O8, O9 en O10) start om 14:00 uur, Groep 2 (O10, O11 en O12) om 15:30 uur en Groep 3 (O13, O14 en O15) om 17:00 uur.

Kosten
Deelname aan de AZ Selectiedagen kost €10 en voor leden van de AZ-juniorclubs €7,50. Voor de betaling maak je gebruik van iDEAL.

Juniorclubs
Nog geen lid van de AZ-juniorclubs? Schrijf je nu voor de rest van het seizoen in voor slechts €7,50! Als je dit doet vóór het inschrijven voor de AZ Selectiedagen, dan ontvang je €2,50 korting op deelname aan de AZ Selectiedagen. Het lidmaatschap biedt ook andere voordelen. Waaghalzen maken namelijk automatisch kans om mee te doen met de spelersescorte en AllstarZ kunnen ballenjongen of -meid voor een half seizoen worden. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals de Handtekeningendag (Waaghalzen) en het FIFA-toernooi (AllstarZ).

Vragen
Voor vragen kun je een mail sturen naar selectiedagen@az.nl.