Wedstrijdverslag G1: Mooi weer…

HBC G1 – WMC G2: 1-4

Als de spelers van HBC zich verzamelen op het HBC terrein dan is het fijn om te constateren dat JEROEN net doet of er geen jetlag bestaat en zich na zijn vermoeiende reis meld bij coach GEORGE. HBC heeft sinds lange tijd weer een wissel ter beschikking. Mooi weer!

In een stralend zonnetje beginnen HBC en WMC aan de wedstrijd. WMC laat zien dat zij al wat langer in de 2e klasse spelen. In vrijwel alle spel  onderdelen zijn ze beter. Dat is niet erg, maar wel vervelend als je gewend bent (vaak) te winnen. Dat vergt een omschakeling. Bijvoorbeeld je best blijven doen, ook als het niet allemaal zo maar lukt.

In de rust blijkt dat we allemaal weten waar het aan ligt. Aan de fouten die anderen maken. Met die wetenschap start de 2e helft. Het enige verschil is dat de teams de andere kant op spelen. Verder is het een kopie van de 1e helft.

Slecht spel van HBC en het is dan ook niet verwonderlijk dat WMC uitloopt tot 0-4. De irritatie neemt toe en dat uit zich in opmerkingen naar elkaar en zelfs onsportief gedrag. Jammer. Dat HBC nog een doelpunt maakt is leuk voor de statistiek, maar doet aan het vervelende gevoel niets af.

Mooi weer dat de selectie getalsmatig op sterkte komt en dat er nog maar vier wedstrijden te spelen zijn in deze klasse. Verder genieten we maar van het mooie weer…

Leo Holdorp