Belangrijk nieuws voor alle leden…

Beste HBC-er,

Het is u vast niet zijn ontgaan, maar HBC Zondag 1 kan komend weekend in de thuiswedstrijd tegen NFC kampioen worden en daarmee promoveren naar de 3e klasse. Hoewel we de huid van de beer niet willen verkopen voordat hij is geschoten, wordt alles wel in gereedheid gebracht voor een mooi feest! Het wordt in ieder geval een fantastisch spektakel, dat iedereen met een HBC-hart niet mag missen…

Meer informatie:  https://svhbc.nl/beheer/2018/05/seizoensafsluiting-hbc-vs-nfc/

Opzeggen lidmaatschap
Het lidmaatschap van HBC Voetbal loopt – tot wederopzegging – automatisch door, parallel aan een voetbalseizoen. Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend online vóór 15 juni van een lopend voetbalseizoen. Bij opzeggingen na 15 juni brengen we 50% van het contributiebedrag voor het nieuwe seizoen in rekening.

Meer informatie:  https://svhbc.nl/beheer/over-hbc-voetbal/ledenadministratie/

Contributie
De contributie-inning wordt gedaan door ClubCollect en u heeft de mogelijkheid om ineens of gespreid (in vier termijnen) te betalen. Via e-mail, sms en/of per post verstuurt ClubCollect betaalverzoeken en herinneringen. Leden en ouders/verzorgers van jeugdleden zijn zelf verantwoordelijk voor de juiste registratie van NAW-gegevens bij de ledenadministratie. Op 1 oktober dient de contributie te zijn voldaan.

Meer informatie:  https://svhbc.nl/beheer/over-hbc-voetbal/contributie/

(s)Top Event
Op zaterdag 9 juni is weer het afsluitende evenement van het jaar, het (s)Top Event en zamelen we de hele dag geld in voor het goede doel – Fonds Hartewensen van de Hartekamp! Voor alle jeugdteams is het traditionele Ouder-kind toernooi en voor senioren het Bokken-toernooi. Verder is er de hele dag op het sportpark van alles te doen voor jong én oud. Naast de toernooien worden alle kampioensteams gehuldigd, is er een verkoop van tweedehands voetbalkleding, een sponsormarkt, diverse demo’s en/of clinics van HBC Tennis, HBC Gymnastiek en HBC Badminton. Er is een aparte kidsarea met een spellencircuit en een DJ. Vanaf 17.00 uur sluiten we de dag af met een lekkere BBQ (€12,50 volwassenen en €7,50 t/m 15 jaar), waarbij ook een gedeelte naar Fonds Hartewensen gaat. Kaarten hiervoor graag van tevoren bestellen via  inge.keys@svhbc.nl

Meer informatie:  https://svhbc.nl/beheer/2018/04/9-juni-stop-event/

35e HBC Jeugdweekend
Dit jaar is het jeugdweekend van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 26 augustus, het één na laatste weekend van de schoolvakantie. Kom je ook? Het wordt een fantastisch weekend met allerlei leuke en sportieve activiteiten inclusief de traditionele zeskamp op zondag. Omdat het HBC Jeugdweekend dit jaar een jubileum viert, gaat iedereen op de zaterdag naar een pretpark!

Meer informatie:  https://svhbc.nl/beheer/2018/04/35e-hbc-jeugdweekend-meld-je-nu-aan/

Vrijwilligersbeleid
Het is al eerder aangekondigd, maar komend seizoen start HBC Voetbal met een activatie van spelende leden en ouders/verzorgers van jeugdleden (<16 jaar) voor de uitvoering van verschillende taken en diensten. Om de vereniging levend te houden en te kunnen laten groeien, is ervoor gekozen om alle leden een bijdrage te laten leveren aan de vereniging in de vorm van het uitvoeren van een vrijwilligerstaak. Geef online uw voorkeur op:  https://svhbc.nl/beheer/over-hbc-voetbal/vrijwilligersbeleid/voorkeuren/ (Als u dit nog niet heeft gedaan…)

Meer informatie:  https://svhbc.nl/beheer/over-hbc-voetbal/vrijwilligersbeleid/

Privacy wetgeving 
Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG-wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. Om aan de vereisten van deze wet te voldoen, heeft HBC Voetbal een nieuw privacy statement. Dit privacy statement informeert u onder andere over:

  • De gegevens die wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken
  • De maatregelen die wij hebben genomen om uw persoonlijke informatie te beveiligen
  • Welke rechten u heeft met betrekking tot uw persoonlijke gegevens en hoe u deze rechten kunt uitoefenen

Het nieuwe privacy statement vindt u hier: https://svhbc.nl/beheer/over-hbc-voetbal/privacy-statement-hbc-voetbal/

Bedankt voor de aandacht!

Bestuur HBC Voetbal

Rob Roomeijer
Léon Bakker
Eric Melein
Jan Zwarter
Piet Soomer
Kel Koenen