Dave Dragt kiest voor HBC

Dave Dragt (27) komt over van tweedeklasser TOV uit Baarn naar HBC. Seizoenen lang was Dave een vaste waarde van het eerste team van TOV. Deze snelle technisch begaafde linkspoot kan op meerdere posities de gehele linkerflank bestrijken.

Recentelijk zijn Dave en zijn vriendin Maxime verhuisd naar Hoofddorp en zocht – mede vanwege de vele reiskilometers – een ambitieuze en gezellige club in de omgeving. In het dagelijks leven is hij directeur/eigenaar van Unify Media.

HBC Voetbal

 

Via Wouter Soomer is hij in contact gekomen met HBC. Dave een heeft weloverwogen beslissing gemaakt, zo is hij al sfeer komen proeven bij een wedstrijd van ons vlaggenschip en heeft hij een aantal goede gesprekken met onze nieuwe hoofdtrainer Jasper Ketting gehad. Dave kan zich volledig vinden de ambitieuze doelstellingen van HBC en het sociale platform waarop dit afspeelt.

Dave kijkt met enthousiasme uit naar het komend seizoen om de clubkleuren van HBC te mogen vertegenwoordigen en uiteraard waardevol voor het team te zijn.

Dave, namens HBC Voetbal heten wij je van harte welkom!