Kampioenen 26 mei

Zaterdag 26 mei kon HBC drie nieuwe kampioenen verwelkomen. ’s Morgens wonnen de MO11-1 met 2-0 van Abcoude MO11-1 en werd daarmee kampioen. Meiden, een geweldige prestatie. En natuurlijk de coaches Maikel en Ron ook van harte gefeliciteerd.

De Zaterdag Veteranen 45+-1 ging op bezoek bij Zandvoort 45+-1. In de verzengende hitte werd een 1-2 overwinning uit het vuur gesleept, waardoor dit team, met nog twee wedstrijden te spelen, niet meer in te halen is door de concurrentie. Heren, van harte gefeliciteerd.

Last but not least werd aan het einde van de middag ook MO17-1 kampioen. Ook hier speelde de hitte een grote rol en werd er veel water gedronken. Tegenstander Haarlem-Kennemerland MO17-1 deed wat het kon, maar moest vier keer vissen. Dit hadden er meer kunnen zijn, maar de bal wilde, mede vanwege de hitte, er niet in. Desondanks was een 4-0 overwinning genoeg voor het team onder leiding van Mark de Bruijn en Guido van den Berg. Ook trainer Erik Bol had een groot aandeel in dit kampioenschap. Ook jullie, dames en heren, van harte gefeliciteerd.

Jan Zwarter
Wedstrijdsecretaris