Vrijwilligersavond

Op vrijdag 15 juni jongstleden was de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen voor alle vrijwilligers van HBC Voetbal. Hoewel de opkomst aan de lage kant was, was het een uiterst gezellig samenzijn.

De avond werd geopend door voorzitter Rob Roomeijer die iedereen hartelijk welkom heette. Vervolgens ging hij over op het officiële gedeelte, namelijk het uitreiken van de awards. De Vrijwilligersaward is dit jaar voor Juul van der Veldt voor zijn inzet als barmedewerker, het al 34 jaar bouwen van het zwembad voor het Jeugdweekend, maar vooral voor zijn 45-jarige carrière als scheidsrechter.

De Stimuleringsaward ging naar Robert Zandstra, omdat hij nu al al 5 jaar trainer/leider is van diverse jeugdteams.

Vier vrijwilligers treden toe tot het korps van Superjeugdkader omdat zij zich al 10 jaar inzetten voor de jeugd van HBC Voetbal. Dit zijn Hugo Baan, Hans-Paul Braun, Bart Soomer en Ed Verhelst. De gegraveerde pen krijgen de heren binnenkort overhandigd.

Tot slot werden kadobonnen uitgereikt aan vrijwilligers die stoppen met hun activiteiten (Ruud Rijkenberg, Tom Willemse, Patrick Elferink en Susan Schoone) maar ook aan de vier “doeltjesmannen” die elke vrijdagavond zorgen dat alle doeltjes op de juiste plekken staan (Job Prins, Leo Schoonderbeek, Jan Zwarter en Erik Bol). Tot slot was er een mooie bos bloemen voor Fiona van Son als pleister op de wonde voor een minder seizoen.

Hierna was het tot 22.00 nog erg gezellig met heerlijk hapjes. De drankjes werden met verve getapt door enkele spelers van de Zondag 1 Kampioensselectie; waarvoor onze grote dank.

Frans Holdorp