Vrijwilligersborrel

Aan het eind van het voetbalseizoen 2017-2018 willen we graag alle vrijwilligers (teammanagers, scheidsrechters, trainers, commissieleden, coaches, etc) bedanken voor hun inzet voor HBC Voetbal.

Dit willen we graag doen met een hapje en een drankje in ons fraaie clubgebouw op VRIJDAG 15 JUNI 2018 VAN 20.00 TOT 22.00 uur.

Tijdens dit informele “borreluurtje” wordt onder meer teruggekeken op het seizoen en worden ook de bekende HBC Awards uitgereikt. Voor degenen die dit jaar nieuw zijn: er zijn twee awards:

  • De Vrijwilligersaward die wordt uitgereikt aan iemand die zich al jaren inzet voor HBC Voetbal
  • De Stimuleringsaward die wordt uitgereikt aan “aanstormend talent”, anders gezegd iemand die zich nog maar kort, maar zeer actief inzet voor de vereniging

Op vrijdag 15 juni wordt bekend gemaakt wie dit jaar de winnaars zullen zijn en worden de awards met de bijbehorende oorkonde uitgereikt.

Tevens worden op deze avond ook weer enkele vrijwilligers gehuldigd als SUPERJEUGDKADERLEDEN, omdat zij zich al 10 jaar inzetten voor de jeugd van HBC Voetbal.

Wij zien u graag allemaal op deze informele en gezellige bijeenkomst!

Namens HBC Voetbal,

Frans Holdorp

PS. Op deze avond kan je vanaf 19.00 uur alle HBC-spullen (ballen, waterzak, teamkleding, sleutels, etc.) in leveren. Dit geldt ook voor diegenen die ook volgend seizoen zich weer gaan inzetten voor onze club.