Bekerwedstrijden 1 en 2 september 2018

Dit seizoen zijn nagenoeg alle HBC-teams ingeschreven voor de KNVB-beker. Alleen HBC Zaterdag G1, HBC Zaterdag 35+1, HBC Zaterdag 45+1 en HBC Zondag 35+1 doen niet mee. Alle overige teams wel. De eerste bekerwedstrijden zijn in het weekeinde van zaterdag 1 en zondag 2 september 2018. 

Omdat dit het laatste weekeinde is van de grote schoolvakantie, zou het kunnen zijn, dat er nog spelers op vakantie zijn, waardoor er minder spelers voor een team beschikbaar zijn. De bekerwedstrijden moeten echter gespeeld worden, vrij vragen is geen mogelijkheid.

Maar met 11 spelers dient er ook gespeeld te worden. Daarom verzoeken wij alle trainers en teammanagers bij hun team na te gaan hoeveel spelers er beschikbaar zijn. Kijk ook even of er spelers geleend kunnen worden van teams uit dezelfde leeftijdskolom of uit een leeftijdskolom lager. Geef dit door aan de coördinatoren, zodat zij een overzicht hebben van de mogelijkheden in dit weekeinde.

Het verplaatsen van wedstrijden is niet meer mogelijk.

Als je als speler al weet dat je er dit weekeinde niet bent, meldt dit dan zo snel mogelijk bij jouw trainer en/of teammanager. Maar je mag ook een mail sturen naar de coördinator van de betreffende leeftijdskolom.

  • Zaterdag 8 september en zondag 9 september is de tweede ronde van de KNVB-beker
  • Zaterdag 15 september en zondag 16 september is de derde ronde van de KNVB-beker
  • Zaterdag 22 september en zondag 23 september is de eerste ronde van de competitie

 

Jan Zwarter
Wedstrijdsecretaris

@: jan.zwarter@svhbc.nl