HBC G1: Het is herfst…

Waterloo G1 – HBC G1: 8-5

Het is oktober en de herfst doet zijn intrede. Althans dat is te merken aan de hoeveelheid eikels die op en rond het veld van Waterloo liggen. Aan het weer is het niet te merken. Het lijkt wel zomer! Prima omstandigheden dus om de strijd aan te gaan tegen Waterloo. Coach GEORGE heeft de keuze uit 13 spelers, die allen zeer gebrand zijn om de laatste plaats over te doen aan Waterloo.

De scheidsrechter fluit voor de eerste keer en voor HBC er erg in heeft ligt de bal in het doel, 1-0. Een fikse tegenvaller. Gelukkig duurt het niet lang voor HBC zelf ook kan scoren. ARJEN zorgt voor de 1-1.

Even later kan MARTIJN zelfs de voorsprong laten noteren, 1-2. De doelpunten vallen als blaadjes van de bomen. Nog voor de rust zijn er 7 treffers genoteerd. Omdat alleen ARJEN nog 1 keer weet te scoren gaat HBC met een 4-3 achterstand de kleedkamer in.

Het gaat op zich helemaal niet slecht, dus vol goede moed start HBC de 2e helft. Nu is het ARJEN, die direct uit de eerste de beste aanval het net weet te vinden.

4-4 en de mogelijkheden op meer. Waterloo staat dat echter niet toe en trekt de wedstrijd volledig naar zich toe. Weer vallen er veel doelpunten. Waterloo loopt zelfs uit tot 8-4 voordat JOHAN het verschil iets verkleint tot 8-5.

De scheidsrechter fluit voor de laatste keer. Naast mij valt alweer een eikel uit de boom…