Mee op trainingskamp? Dat kan!

HBC VoetbalEvenals vorig jaar gaat de Zondag Heren 1 tijdens de winterstop op trainingskamp in Portugal. Albufeira is dé bekendste badplaats van de Algarve. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd trainingskamp.

Niet voor niets verblijven hier elke winterstop tientallen prof- en amateurclubs. Trainen op schitterende velden, voetvolley op het mooie zandstrand, genieten van de Portugese cultuur, gebruik maken van de fantastische faciliteiten van het hotel. Locatie direct aan het prachtige zand strand, zwembaden, tropische tuin en welness-faciliteiten.

HBC VoetbalTevens biedt het ideale winterklimaat een uitstekende meerwaarde om een compleet trainingskamp te beleggen ter voorbereiding van de tweede competitiehelft van het seizoen.

Voor meer informatie, bijzonderheden en de prijs (all-in): klik hier (document opent in nieuw venster)

Wil je 10 tot en met 13 januari 2019 mee naar Portugal en dit trainingskamp van dichtbij meemaken en/of volgen? Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 1 november aanmelden bij Eric Melein of Piet Soomer. Wacht niet te lang, er zijn slechts 23 plaatsen beschikbaar (vol is vol).