Pupillen van de Week & Man of the Match

Dit seizoen zijn twee bekende fenomenen weer nieuw leven ingeblazen: de Man of the Match en de Pupillen van de Week.

Om met de laatste twee te beginnen: Cruz Lindeman en Koen Pieterse waren zondag de Pupillen van de Week. Deze twee spelers uit JO9-2 waren – in opmaat voor de competitiewedstrijd tegen Zwanenburg – aanwezig bij de teambespreking van Zondag Heren 1, deden mee aan de warming-up van het team, mochten met de scheidsrechter tossen en trapten de bal af.

Na afloop aten de mannen frites en ontvingen ze een unieke HBC-shawl. Cruz is 7 (bijna 8) en Koen is 8 jaar. De favoriete voetbalclub van de jongens is FC Barcelona met HBC als goede tweede. Hoewel… “Ajax vind ik goed bij de ‘echte’ clubs,” verduidelijkt Koen.

HBC Voetbal
Koen (links) en Cruz zijn de trotse Pupillen van de Week

Man of the Match
Bij iedere thuiswedstrijd buigt een panel van deskundigen zich over de vraag wie van de spelers zich Man of the Match mag noemen. Deze winnaar ontvangt dan een incentive (in de vorm van een kadobon). Deze prijs is een samenwerking tussen de Heerenclub, de HBC Vriendenclub en het bestuur.

Voor de wedstrijd tegen Zwanenburg valt de eer ten deel aan de maker van het eerste doelpunt: Nigel Goes. Hij wordt na afloop in de Luchtdoos gehuldigd door Piet Soomer, bestuurslid Technische Zaken.

HBC Voetbal

 

HBC Voetbal