HBC Oliebollentoernooi 2018

Zaterdag 29 december aanstaande is het weer zover: het jaarlijkse HBC Oliebollentoernooi in de sporthal van Sportplaza in Heemstede. Hét toernooi van HBC waarbij alle teams in andere samenstelling in hun eigen categorie spelen. Na twee Kerstdagen met veel eten en drinken een lekker een potje voetballen.

Aan de hand van de aanmeldingen maken wij een teamindeling. Je speelt dus niet in je eigen team, maar we mixen alle spelers per categorie door elkaar. Voor de meisjes maken we – bij voldoende inschrijvingen – een uitzondering. Zij spelen bij elkaar in één of twee teams en nemen het op tegen de jongensteams uit dezelfde categorie.

De definitieve tijden zijn nu nog niet bekend, beginnen (vermoedelijk) vanaf 09.00 uur met de O8-teams en sluiten de dag af met de O19-teams.

Geef je vóór 15 november op bij je teammanager en de Toernooicommissie zorgt voor een mooi speelschema. De JWA verzorgt die dag weer lekkere oliebollen. Let op: niet inschrijven, betekent niet spelen!

Tevens zijn wij op zoek naar ‘helpende handen’. Denk hierbij aan teambegeleiders (voor de jongere teams), scheidsrechters en mensen die willen helpen met het klaarzetten van limonade en dergelijke. Zonder extra hulp is het voor de Toernooicommissie erg moeilijk een succesvol toernooi te organiseren. Schroom dus niet en geef je op bij Inge Keys (inge.keys@svhbc.nl). Natuurlijk hoef je niet de hele dag aanwezig te zijn, maar kan je worden ingedeeld voor een dagdeel.

HBC Toernooicommissie – Sasja Prins, Daan Hazekamp en Inge Keys
@: toernooienjeugd@svhbc.nl