JO9-2: Less is more…

VVC JO9-3 – HBC JO9-2 : 0-0

Less is More… Veruit de bekendste quote van toparchitect Ludwig Mies van der Rohe. Van zijn hand kwamen de pareltjes “het Barcelona Paviljoen” en “the Seagram Building” in New York. Beide gebouwen een must en een lust voor het oog. Minimalistisch met details tot in de perfectie ontworpen. Zo fraai!!

Te vaak legden vrouwen in 2018 “Less is More” verkeerd uit. “Less is More” leidde afgelopen jaar tot kleinere porties avondeten of erger nog: slechts één keer per week vlees. Allemaal heel Duurzaam, Healthy of welke term de Linda er ook aan geeft. Maar slecht voor je relatie! Compleet fout voor elke man! Dat moet anders in 2019…

Wij mannen houden van esthetisch mooi vormgegeven dingen in zijn puurste vorm. De liefde van de man gaat ook nog eens door de maag. Combineren we dat met “Less is More”, zouden alle vrouwen voortaan spaarzaam gekleed moeten gaan koken voor hun man. Probeer het eens dames! De sleutel tot een gelukkige man en een blij gezin! Een goed bedoeld én gratis advies voor 2019!

Ik stel voor dat we na de feestdagen op de eerste zaterdagochtend langs de lijn onder de ouders evalueren hoe dat gegaan is bij het klaarmaken van alle kerstdiners.

Want ja, het is alweer zover! De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken. Het voetbal voor het sterrenensemble van JO9-2 zit erop voor dit jaar. Een hele zware seizoenshelft hebben we afgewikkeld. Eén keer winst en vele verliezen. Maar het plezier lijdt er nooit onder. Daar willen JP en ik alle ouders, de opa en oma van Mick en vooral onze boys voor bedanken en complimenteren. Wat een leuk teampje hebben we toch!

We speelden in 2018 onze laatste wedstrijd tegen VVC uit Nieuw Vennep in alle vroegte. Wat een superwedstrijd moest dat worden! Iedereen had er zin in. De laatste kans om punten te pakken! Vooral Adam enthousiast… Zo erg zelfs dat hij pas na de warming-up in zijn eentje erachter kwam dat de wedstrijd was afgelast. Ter onverrichter zaken naar huis, dus. De rest had gelukkig wel op tijd gezien op de app dat de wedstrijd eruit lag en draaide zich nog eens om in een warm bedje.

Bijkomend voordeel van een afgelasting is dat we de zware seizoenshelft toch met een zeer verdiend punt afsluiten. Een gelijkspel zonder er iets voor te hoeven doen. Less is More!

Hele fijne feestdagen allemaal en gezond weer terug in 2019!

Arjen Lindeman