Wedstrijdverslag Heren G1: Resultaten uit het verleden…

HBC G1 – WATERLOO G1: 3-6

De laatste wedstrijd van dit jaar komt Waterloo op bezoek. Weliswaar ging de heenwedstrijd verloren, maar de goede resultaten van de afgelopen weken gaven voldoende hoop op een mooie reeks. En ja, dat is geen garantie, maar hoop doet leven.

De door coach GEORGE geselecteerde acht spelers begonnen enthousiast aan de wedstrijd. De opbouw door SEBASTIAAN, voornamelijk via LIBAN, werkte naar behoren. Wat onzorgvuldigheden zorgde er toch voor dat Waterloo een voorsprong nam, en zelfs kon uitbouwen tot 0-3. HBC liet zich niet onbetuigd en het duo MARTIJN en ARJEN maakte het Waterloo toch zo lastig dat de laatste de ruststand op 1-3 kon bepalen.

Omdat er zeker kansen waren ging HBC met vertrouwen aan de tweede helft beginnen. DAVY en JEROEN probeerden het van afstand, maar troffen geen doel. Langzamerhand verloor HBC de organisatie en gingen meer spelers voor zichzelf spelen. Dat maakte het voor Waterloo mogelijk nog drie keer te scoren.

HBC bleef het wel proberen en maakte daardoor ook nog 2 doelpunten, maar de wedstrijd was eigenlijk al verloren. In het nieuwe jaar zijn er weer nieuwe kansen. Of dat gaat lukken…

Leo Holdorp

HBC Voetbal