HBC vai para Portugal

Een trainingskamp in de winterstop als voorbereiding op de tweede seizoenshelft is voor steeds meer amateurclubs vaste prik. Heerlijk een paar dagen de kou achter je laten en onder ideale omstandigheden in Zuid-Europa de conditie weer op peil brengen en ook heel belangrijk met z’n allen werken aan de teambuilding.

HBC Voetbal is één van de verenigingen die deze week het zonnetje opzoekt. Donderdagochtend vroeg vliegt de selectie vanaf Rotterdam The Hague Airport vergezelt door de leden van de Heerenclub (in totaal met 44 man) naar het Portugese Faro met als eindbestemming Praia da Oura Albufeira. De verrassende koploper in de zondag derde klasse C zal daar zaterdag onder meer deelnemen aan de Algarve Cup. Uiteraard staan er ook enkele trainingssessies op het programma.

Op uitnodiging van de Heerenclub zal 433 de komende dagen op de website verslag doen van de belevenissen ter plaatse waarbij ondersteunde beelden uiteraard niet zullen ontbreken. Ook in de februari-editie van 433 Magazine zullen we aandacht schenken aan dit trainingskamp waar wellicht de basis gelegd zal worden voor een nieuw kampioenschap van de ambitieuze club uit Heemstede.

Lees ook 433 Magazine