Zaterdag G1: De laatste loodjes…

Het najaarsseizoen loopt ten einde. Na de winterstop(?) waren er nog 2 wedstrijden ingepland. Een midweekse inhaalwedstrijd en een geplande competitiewedstrijd.

De inhaalwedstrijd was op de woensdagavond die normaal voor de training bestemd is. CTO G1 was de bezoekende club. Voor CTO was de wedstrijd belangrijker dan voor HBC. Zij konden namelijk kampioen worden. De wedstrijd in kunstlicht spelen was op zich wat bijzonder, want zo vaak gebeurt dat niet.

Duidelijk was dat CTO G1 de sterkere ploeg was. Zij namen direct vanaf de aftrap het initiatief en gaven dat nooit meer weg. De ruststand van 1-3 (doelpunt DAVY) was dan nog best redelijk. Na rust was het echter gebeurd met het Heemsteeds team. CTO bouwde de score vlak na rust ruim uit. Weliswaar maakte ARJEN nog een doelpunt, maar de eindstand werd 2-7. De terechte kampioen verliet tevreden het zeer natte veld.

Voor de laatste competitiewedstrijd op zaterdag toog HBC G1 naar Hoofddorp voor een wedstrijd tegen Overbos G1. Ondanks, of door, de kou, een korte warming-up voor de wedstrijd begon. Coach GEORGE moest door een blessure van keeper SEBASTIAAN wat improviseren met de opstelling.

HBC G1 begon geconcentreerd en nam ook de voorsprong (schuiver van MARTIJN). Het antwoord van Overbos volgde echter vanaf de aftrap, 1-1. Keeper STIJN deed enorm zijn best, maar kon niet voorkomen dat Overbos voor de rust nog 2 keer scoorde.

DEBORHA nam nu de plaats onder de lat in en deed dat ook heel verdienstelijk. Toch moest ook zij drie doelpunten toestaan. Het ene doelpunt van ARJEN kon een nederlaag dus niet voorkomen.

Daarmee is de najaarsreeks afgesloten. Helaas enigszins in mineur, maar wellicht dat HBC G1 in de voorjaarscompetitie weer volledig opbloeit…