Zondag Heren 1: Waar blijven de kansen?

HBC VoetbalHBC Zondag Heren 1 – Bloemendaal 1: 0-0

Het was van te voren te voorspellen dat Bloemendaal naar Heemstede was gekomen om één punt te pakken en misschien met een gunstige counter de volle winst te behalen.

Dit is gelukkig niet het scenario van de middag geworden, maar HBC heeft wél twee kostbare punten moeten inleveren. Zondag Heren 1 was niet in staat om de consequente 5 of 6 oranje-witte verdediging te doorbreken en weinig doelrijpe kansen te creëren.

Het mocht zelfs van geluk spreken dat de betere kansen voor Bloemendaal door de goed keepende Bram werden gestopt.

HBC VoetbalWe hopen dat zondag thuis tegen koploper DCG een beter resultaat gaat worden behaald. Mannen, veel succes met de voorbereidingen van die cruciale wedstrijd in Zondag derde klasse C.

Gijs (8) en Lucas (9) waren vandaag de Pupillen van de Week en kregen na afloop van de wedstrijd in het sponsorhome een heus collectors’ item: de originele HBC-shawl. Tot Man of the Match werd Bart Griekspoor uitgeroepen.

De hele spelergroep maakte van de gelegenheid gebruik om de HBC Vriendenclub en HBC Heerenclub te bedanken voor het mogelijkmaken van het recente trainingskamp in Portugal. Vertegenwoordigers van beide clubs ontvingen van keeper Bram Verhage een grote portretfoto van alle deelnemers aan Portugal.

HBC VoetbalRob Roomeijer