HBC dendert ook door in de MidWest Cup

Het seizoen van HBC is al succesvol door de goede prestaties in de competitie en de bekerresultaten, maar ook in de MidWest Cup presteert de ploeg van Jasper Ketting uitstekend. De Heemstedenaren schaarden zich bij de laatste vier door het twee klassen hoger uitkomende Hillegom een pak op de broek te geven: 4-0.

HBC Voetbal | Voetbal in HaarlemDe resultaten van de afgelopen periode bieden – zoals gebruikelijk – geen garantie voor de toekomst, maar dat HBC in een goede flow zit werd ook tegen Hillegom weer duidelijk. De ploeg blaakt van het zelfvertrouwen, terwijl het bij de eersteklasser een heel ander verhaal is. Hillegom is in competitieverband hekkensluiter en zit in de hoek waar de klappen vallen.

De bezoekers konden alleen in de beginfase serieus tegengas bieden, maar daarna was HBC de baas op eigen veld. Dat de rust met een 2-0 tussenstand werd bereikt, was een klein wonder. Luke Vahle opende score met een lage schuiver, waarna korte tijd later Jeroen de Bruijn een vrije trap stijlvol binnenkrulde.

Lees verder op Voetbal in Haarlem