Supportersbus gaat naar DCG

Aanstaande zondag 7 april is het zover. Ons vlaggenschip speelt de uiterst belangrijke, mogelijk cruciale, wedstrijd uit tegen koploper DCG. Het verschil bedraagt slechts 1 punt en bij winst neemt HBC dus de koppositie over. De grote vraag is natuurlijk of wij daar de basis leggen voor opnieuw een kampioenschap.

Op één plek na is de supportersbus volgeboekt. Rond 12.30 uur verzamelen wij op ons sportpark om vervolgens om 12.45 uur af te reizen naar Amsterdam. Geplande terugreis is uiterlijk om 18.00 uur, mede afhankelijk van het resultaat mogelijk eerder. De reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten.

Zowel het bestuur van HBC Voetbal als de HBC Vriendenclub juichen het initiatief van harte toe en hebben een bijdrage toegezegd waardoor de kosten van de reis slechts €5 per persoon bedragen. Graag bedanken wij bestuur en vriendenclub voor dit mooie gebaar!

Vriendelijk verzoek is om gepast te betalen, zodat dat snel en gemakkelijk afgehandeld kan worden. Mocht je geïnteresseerd zijn in die ene lege stoel, neem dan contact op met ondergetekende op 06-30043856. Wij hebben er zin in en gaan uit van een zeer succesvolle en geslaagde dag.

Tot zover, tot zondag!

Erwin Eeken