Zaterdag G1: Enkel blessures…

ZCFC G1 – HBC G1: 5-14

Twee weken terug hinkte de eerste speler het veld af met een enkelblessure. Kan gebeuren. Na de laatste training overkwam het de volgende speler en nummer drie liep dezelfde kwetsuur op in een sportschool.

Dat was zo kort voor de wedstrijd dat coach GEORGE ter plekke een andere opstelling moest maken. Desondanks kwam er een verrassend aanvallende opstelling uit de hoge hoed. Hij had het gelijk aan zijn zijde, want binnen een minuut lag de eerste in het netje. Lekkerder kan je niet beginnen.

Het vervolg van de wedstrijd was eigenlijk geen verrassing meer. HBC was gewoon een maatje te groot voor ZCFC. Je speelt natuurlijk zo goed als je tegenstander toestaat en HBC maakte daar volop gebruik van. Vandaag alleen maar sterren in het veld gezien. De complimenten van de ZCFC coach voor het sterke keeperswerk van SEBASTIAAN waren terecht.

MAARTEN hield het hoofd koel en heerste ook koppend. MARTIJN bracht als robuuste laatste man de rust die nodig is. Het sloopwerk van BODIAM bracht de aanvallers tot wanhoop. JOHAN was de spelverdeler die overal goed het oog in had. DEBORA kan op alle plekken ingezet worden en is dan ook de meest multifunctionele speler van het team.

JEROEN was weer de koning van de assists en met een half doelpunt dichtbij het afmaken. DAVY was in zeer goede doen en liet, met 5 doelpunten, het scorend vermogen van vroeger zien. ARJEN genoot van zijn vrijheid, kreeg daardoor de bal veel aangespeeld en beloonde het team met maar liefst 9 treffers.

Vervelend voor de geblesseerden, maar het is wel leuk om te zien dat sport niet enkel blessures is…