Mark Mul (vv Zwanenburg) kiest voor HBC!

Mark Mul (23) komt over van competitiegenoot vv Zwanenburg naar HBC Voetbal. Seizoenen lang is Mark van vaste waarde van het eerste team van Zwanenburg. Deze technicus kan op meerdere posities op het middenveld, goed uit de voeten. Mark is in de jeugd begonnen bij Zwanenburg, heeft daar alle jeugdselectie teams doorlopen en is sinds zijn overgang naar de senioren, één van de sterkhouders in de basis van het eerste elftal.

Mul heeft een weloverwogen beslissing gemaakt en heeft hij een aantal goede gesprekken met hoofdtrainer Jasper Ketting gehad. ‘HBC heeft een mix van jonge talentvolle spelers, maar ook zeer ervaren spelers, die geacteerd hebben op een zeer hoog niveau. De technische staf en spelersgroep hebben allemaal de mentaliteit om er 100 procent voor te willen gaan. Dat zit dus wel goed’, vindt Mark.

Hij heeft er veel zin in het aankomende voetbalseizoen de clubkleuren van HBC te dragen. ‘Het is voor mij de eerste keer dat ik van club verwissel. Het is een goed moment om de stap te maken naar HBC. Vooral omdat ik mij nu weer echt opnieuw moet bewijzen en daardoor het maximale uit mij zelf moet halen, ik ben ervan overtuigd, dat HBC (waarschijnlijk) in de 2klasse goede resultaten gaat halen en ga er alles aan doen om daar aan bij te dragen. Ik mik uiteraard op een basisplaats en kan mij daarom volledig vinden in de ambitieuze doelstellingen van HBC en het sociale platform waarop dit zich afspeelt.’