Outdoor spinning voor SamenLoop voor Hoop

Op 22 en 23 juni 2019 wordt de SamenLoop voor Hoop weer gehouden in Hoofddorp/ locatie Toolenburgerplas. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Tijdens de wandelestafette zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

Vanuit Lijfstijl Centrum Hoofddorp verzorgen ervaren spinninginstructeurs zaterdagmiddag 22 juni op locatie 4 outdoor spinning workouts voor het goede doel! Iedere workout is een pittige training goed voor hart en bloedvaten én soepele spieren. Opzwepende muziek zorgt ervoor dat je vanzelf in een spinningflow komt. Je moet het ervaren!! Geef je snel op want vol is vol.

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Hoe gaat het te werk?
Je schrijft je in via mhi.vissers@quicknet.nl o.v.v. SLH Spinning. Geef aan welke workout(s) je wilt volgen en met hoeveel deelnemers. Maximaal 20 deelnemers per workout. Je betaalt € 10 per workout en je doet je best om een sponsorbedrag, ongeacht hoeveel workouts je volgt, bijeen te krijgen rond de € 20. Alle inkomsten zijn voor het goede doel! Na inschrijving ontvang je via de mail verdere informatie o.a. over de betalingsregeling.

Workout Tijden
1) 14.30 uur tot 15.15 uur
2) 15.30 uur tot 16.15 uur
3) 16.30 uur tot 17.15 uur
4) 17.30 uur tot 18.15 uur
(Kwartier voor aanvang aanwezig zijn!)

Niet alleen sporters van Lijfstijl Centrum Hoofddorp kunnen meedoen. Iedereen is welkom. Nodig dus gerust je vrienden, familie en kennissen uit. Wij vinden het ook leuk als je komt kijken en je mag natuurlijk altijd iemand die meefiets sponsoren

Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.