HBC Vrijwilligersbijeenkomst

Wat een seizoen hebben we met elkaar gehad als HBC Voetbal! Een aantal jeugd- én seniorenteams – waaronder Zondag 1 en Zondag 2 – zijn kampioen geworden en promoveren. Ook op organisatorisch vlak heeft de vereniging grote stappen gezet voor een (nog) betere organisatie.

De ruggengraat van HBC Voetbal echter zijn jullie – onze onvermoeibare trainers, scheidsrechters, teammanagers, commissieleden en coaches – die bij weer en wind op of buiten het veld ervoor te zorgen dat alle leden lekker kunnen trainen, wedstrijden en toernooien kunnen spelen, een Jeugdweekend hebben en een feestje kunnen vieren.

Voor deze tomeloze inzet is het bestuur van HBC Voetbal u bijzonder erkentelijk en om die dankbaarheid concreet te maken, nodigen we u van harte uit voor de Vrijwilligersbijeenkomst op zaterdagmiddag 29 juni aanstaande van 16.00 tot 19.00 uur.

Tijdens deze Vrijwilligersbijeenkomst reiken we onder het genot van een hapje en een drankje weer de Vrijwilligers-Award HBC Voetbal en Stimulerings-Award uit én eren we het Super HBC Jeugdkader.

We hopen u heel graag te begroeten op 29 juni aanstaande!

Bestuur HBC Voetbal
Rob Roomeijer, Léon Bakker, Eric Melein, Jan Zwarter, Piet Soomer en Kel Koenen

PS. Bent u nog in het bezit van materialen (kleding, ballen, hoedjes, etc)? De Vrijwilligersbijeenkomst is dé laatste mogelijkheid om ze in te leveren…