Trainingen- en veldenschema standaard

Alle velden kunnen gebruikt worden, tenzij het zo hard geregend heeft, dat de veldencommissie besluit om de grasvelden af te keuren. Indien de grasvelden zijn afgekeurd, wordt dat op de betreffende dag zelf rond 15:00 uur op de HBC-website gepubliceerd.

Vanaf deze week gaat het standaard trainings- en veldenschema in. Indien er toch nog wijzigingen zijn, wordt dat apart op de HBC-website gepubliceerd.

De kleedkamerindelingen hebben wij achter de trainingsindelingen vermeld. Dan kan de kleding en dergelijke droog opgeruimd worden. Er kunnen helaas geen sleutels worden uitgegeven tijdens de trainingen. Daarom geldt nog steeds om tijdens trainingen, maar ook tijdens wedstrijden, geen waardevolle spullen mee te nemen. Het bestuur van HBC is niet verantwoordelijk voor vermiste en/of gestolen spullen. Iedereen dient zich aan deze kleedkamerindeling te houden. Verplaatsen van kleedkamer kan alleen plaats vinden met de goedkeuring van onderstaande commissieleden.

Verder gelden de afspraken, zoals die vermeld zijn in de: Algemene regels gebruik velden HBC.

Elk team wordt verzocht om het veld niet eerder te betreden dan dat hun trainer dit aangeeft. Ook is het niet toegestaan ballen en/of materialen te gebruiken van de teams die aan het trainen zijn. Dit om het kwijtraken van spullen te voorkomen en ook om verstoringen van trainingen te voorkomen.

De A-kant van een veld is altijd de zijde aan de Cruquiusweg.

Het standaardschema staat onder >>Programma >>Trainingstijden

Jan Zwarter en Erik Bol

@: jan.zwarter@svhbc.nl
Telefoon: 06-11156507 (op werkdagen na 18:00 uur)