Zondag 1: Een enorme inzet

DWS 1 – HBC Zondag 1: 1-4

DWS had net als HBC 6 punten uit drie wedstrijden; we waren dus benieuwd hoe HBC zich zou houden. In de beginfase kreeg DWS na een goedgenomen corner de kans om via een kopbal te scoren, maar gelukkig ging de bal over. Vlak hierna schiet de spits van DWS na een goede aanval naast.

HBC krijgt ook de kans om de score te openen. Een lange bal komt bij Luke die tegen de keeper schiet en in de rebound  naast. DWS komt weer gevaarlijk voor het doel van HBC, maar via het been van een verdediger gaat de bal over en staat het in deze aantrekkelijke wedstrijd nog steeds 0-0.

Vlak hierna neemt HBC een voorsprong, want een lange bal van Bram bereikt Neil die goed Luke aanspeelt en hij Lucas instaat stelt te scoren. Luke kan vlak hierna de score verhogen als hij na een goede actie van Jeroen en Lucas in staat wordt gesteld om te scoren, maar helaas schiet hij naast.

Ook Lucas komt na een mooie actie van Jeroen alleen voor de keeper, maar ook hij weet de kans niet te benutten. Toch wordt het voor de rust nog 2-0 voor HBC. Uit een scrimmage weet Neil te scoren.

Vlak na de rust weet DWS te scoren en de spanning weer terug te brengen. Gelukkig laat HBC zich niet van de wijs brengen en weet door een enorme inzet te voorkomen dat DWS verder komt. Alhoewel gezegd moet worden dat DWS nog een grote kopkans kreeg.

We waren dan ook bijzonder blij dat de ingevallen Sven uit een pass van Jeroen de 3-1 wist te scoren. Het werd zelfs nog 4-1, want Jeroen stelde Mark in staat om te scoren. We hebben genoten van de enorme inzet van het gehele team. Ga zo door. Veel succes!

Rob Roomeijer