HBC G1: Het lukt niet…

HFC G1 – HBC G1: 4-2

In vroeger tijden was het niet ongewoon om op de fiets naar uitwedstrijden te gaan. Voor de uitwedstrijd tegen naaste buur HFC was dat natuurlijk ook de meest logische keuze. De wedstrijden tegen de vrienden HFC zijn altijd aardig, waarbij HBC vaak aan het langste eind trok. Zo langzamerhand lukt dat niet zo maar meer.

Coach GEORGE had weer een uitgebalanceerd team het veld in gestuurd. HBC trok ook direct het spel naar zich toe en het resulteerde zelfs in de voorsprong. Door de regen kon de keeper geen vat krijgen op de bal en zo kon JOHAN scoren. HFC rechtte de rug en werd gevaarlijker. Door een beoordelingsfoutje van de keeper werd de stand echter al weer snel gelijk getrokken. Dat bleef zo tot de rust.

In de tweede helft werd het droger en HFC profiteerde daar het meeste van. Zij kwamen steeds beter in het spel en gaven eigenlijk geen kansen meer weg. HBC liet zich terugdringen. Combinaties lukte niet en dus was het niet raar dat HFC uitliep naar een 4-1 voorsprong. Alleen DAVY wist daar nog een doelpunt tegenover te zetten, zodat de uitstekend leidende scheidsrechter als einduitslag 4-2 kon noteren.

Inmiddels droog, maar toch lukte het niet om dat hele stuk tevreden terug te fietsen…

Leo Holdorp