HBC Oliebollentoernooi ‘Adriaan Pauw’

Het HBC Oliebollentoernooi ‘Adriaan Pauw’ wordt dit jaar op zaterdag 28 december georganiseerd. Dit toernooi – in Sporthal Groenendaal – is voor alle HBC-jeugdteams. De definitieve tijden zijn nu nog niet bekend, beginnen (vermoedelijk) vanaf 09.00 uur met de O8-teams en sluiten de dag af met de O19-teams.

Geef je vóór 30 november op bij je teammanager. Let op: niet inschrijven, betekent niet spelen!

HBC VoetbalTevens zijn wij op zoek naar ‘helpende handen’. Denk hierbij aan teambegeleiders (voor de jongere teams), scheidsrechters en mensen die willen helpen met het klaarzetten van limonade en dergelijke. Zonder extra hulp is het voor de Toernooicommissie erg moeilijk een succesvol toernooi te organiseren. Schroom dus niet en geef je op bij de HBC Toernooicommissie. Natuurlijk hoef je niet de hele dag aanwezig te zijn, maar kan je worden ingedeeld voor een dagdeel.

Het HBC Oliebollentoernooi heet dit jaar het HBC Oliebollentoernooi ‘Adriaan Pauw’ omdat het in 2020 vierhonderd jaar geleden is dat Adriaan Pauw het Oude Slot en de ‘Ambachtsheerlijkheid Heemstede’ kocht en zich daarna Heer van Heemstede mocht noemen.

HBC Toernooicommissie – Sasja Prins, Daan Hazekamp en Jan Zwarter
@: toernooien@svhbc.nl