Zondag 1: De grootste uitslag in 2B…

Hooglanderveen 1 – HBC Zondag 1: 1-8

Vandaag de verre uitwedstrijd tegen het onbekende en lager geklasseerde Hooglanderveen, een plaatsje in de buurt van Amersfoort. Dus met de bus, waarbij je het risico loopt dat de terugreis minder plezierig is. Gelukkig was dit niet zo en door de welwillendheid van de buschauffeur mochten we langer in de gezellige kantine van Hooglanderveen blijven.

Nu over de wedstrijd. HBC kwam goed uit de kleedkamer, want in de eerste minuut had HBC een grote kans om de score te openen. Vlak hierna was het Hooglanderveen die wel na slecht ingrijpen van de verdediging de score wist te openen.

Gelukkig duurt deze voorsprong niet lang, want na een goede actie en een schot tegen de lat van Jeroen wist Mark de terugspringende bal in te koppen en de 1-1 stand op het scorebord te zetten.

HBC VoetbalDaarna ging het spel op en neer en was het goed dat HBC in de 35e minuut op een voorsprong wist te komen. Na een goede actie van Mark wist de zeer actieve Jeroen de hem geboden kans te benutten en HBC op een voorsprong te zetten.

Direct na de rust was het Hooglanderveen die 2 grote kansen kreeg om de achterstand goed te maken. Gelukkig was het Neil, die op de linksback-plaats was gezet, met een keihard schot HBC op een 3-1 voorsprong wist te zetten.

Toen knapte het bij de tegenpartij en wist HBC door goed spel de score uit te breiden tot 8-1. De grootste uitslag tot nu toe. De ingevallen Sven wist een hattrick te scoren en Luke en Jeroen de eindscore van 8-1 te bewerkstelligen. Langs de lijn en in de bestuurskamer waren de complimenten over het vertoonde spel van HBC niet van de lucht. Mannen, ga zo door en veel succes!

Rob Roomeijer

Herbeleef de wedstrijd via Voetbal.tv: