Nieuwjaarswedstrijd

Op woensdag 1 januari stond de traditionele Nieuwjaarswedstrijd op het programma bij HBC. Zoals gewoonlijk was dat een wedstrijd tussen Zaterdag 45+ tegen het jeugdkader. Om precies 14.00 uur floot de scheidsrechter Jan Zwarter voor de aftrap.

Het was vanaf het begin duidelijk dat het jeugdkader zich niet weer wilde laten verrassen, zoals vorig jaar. Het jeugdkader begon met fris aanvallend voetbal, waarop de 45+ eigenlijk geen antwoord op had. Na 20 minuten stond het dan ook 3-0 voor het jeugdkader vooral door fouten in de verdediging van de 45+.

Vlak voor rust werd het ook nog 4-0. Na de rust zagen we toch wat meer aanvallend 45+, maar daarmee werd achterin door hun verdediging de deur open gezet. De ene na de andere mooie aanval van het jeugdkader leidde uiteindelijk tot een 10-0 eindstand. Al met al toch een leuke wedstrijd voor iedereen, ook voor het publiek dat massaal kwam opdagen.

Na de wedstrijd volgde de eveneens traditionele HBC Nieuwjaarsreceptie waar het nog lang gezellig was.

De coaches Henk en Klaas hebben hun contract verlengd, dus ook volgend jaar op 1 januari weer een HBC Nieuwjaarswedstrijd. Rest mij nog u allen een gezond en sportief 2020 toe te wensen!

Klaas Lukkien

HBC Voetbal