Trainingsschema maandag 6 tot en met vrijdag 10 januari 2020

In de week van maandag 6 januari tot en met vrijdag 10 januari 2020 zijn er een beperkt aantal trainingen. Alleen de trainingen die hieronder zijn aangegeven gaan door. Alle andere trainingen starten weer op maandag 13 januari 2020 op de gewone tijden en velden.

De kleedkamerindelingen hebben wij achter de trainingsindelingen vermeld. Dan kan de kleding en dergelijke droog opgeruimd worden. Er kunnen helaas geen sleutels worden uitgegeven tijdens de trainingen. Daarom geldt nog steeds om tijdens trainingen, maar ook tijdens wedstrijden, geen waardevolle spullen mee te nemen.

Het bestuur van HBC is niet verantwoordelijk voor vermiste en/of gestolen spullen. Iedereen dient zich aan deze kleedkamerindeling te houden. Verplaatsen van kleedkamer kan alleen plaats vinden met de goedkeuring van onderstaande commissieleden. Verder gelden de afspraken, zoals die vermeld zijn in de: Algemene regels gebruik velden HBC.

Elk team wordt verzocht om het veld niet eerder te betreden dan dat hun trainer dit aangeeft. Ook is het niet toegestaan ballen en/of materialen te gebruiken van de teams die aan het trainen zijn. Dit om het kwijtraken van spullen te voorkomen en ook om verstoringen van trainingen te voorkomen.

De A-kant van een veld is altijd de zijde van de Cruquiusweg.

Voor komende week zijn de volgende trainingen ingedeeld:

Vrijdag 10 januari 2020:
19:15 – 20:30 uur: JO17-1 op veld 1KGB. Kleedkamer: 1. Trainers: Bart Soomer en Wouter Soomer
19:15 – 20:30 uur: JO17-2 op veld 1KGA. Kleedkamer: 2. Trainer: Adem Caliskan

Alle bovengenoemde tijden en velden kunnen door omstandigheden nog gewijzigd worden.

Jan Zwarter en Erik Bol
@: jan.zwarter@svhbc.nl
Telefoon: 06-11156507 (op werkdagen na 18:00 uur)